Tjänster

Belysningsplanering

Om trädgårdsbelysning

Ljus är livet

Sol och skugga, dag och natt. Vi lever med ljusets skiftningar, tänder kökslampan till kvällsmaten och slår på bilens strålkastare för att köra till jobbet en mörk novembermorgon. Ljus är i många fall en praktiskt nödvändighet – men det skapar också känslor och stämningar.

Vi känner oss tryggare på platser som är väl upplysta, som på en gångväg med gatubelysning. Och minnena från sensommarkvällarna på uteplatsen med familj och vänner blir ännu rikare när ljus får utgöra en del av stämningen.

Ljus framhäver och vägleder, kompletterar och fulländar. Behovet av ljus i din trädgård bör alltid styra designen, inte lampans utseende. Därför planerar vi all belysning utifrån ljusets funktion och skapar den visuella upplevelsen du drömt om.Idag finna det ett stort och brett utbud av armaturer på marknaden vilket ibland kan vara förvirrande. Därför hjälper vi dig att hitta rätt belysning för dig och din trädgård.

Rätt belysning för din trädgård

Från 7900 kr inkl moms

Med rätt placering och rätt typ av armaturer skapar vi trygghet och trivsel i ditt trädgårdsrum.

Detta ingår

  • Ett först möte på plats där vi går igenom önskemål och befintlig belysning

  • Du erhåller en belysningplan där placeringen av alla armaturer framgår

  • Du erhåller bilder och namn på alla armaturer

  • Materialet skickas till dig digitalt via epost

Förberedelser inför mötet

  • Vi behöver en skalenlig tomtkarta
  • Körersättning och körtidsersättning tillkommer

”Vår trädgårdsbelysning har gjort underverk för vårt hem, både inomhus och utomhus! Vi slipper stora svarta fönster under den mörka årstiden och kan numera njuta av vår trädgård året om”.

EMILIE STROH, DALBY

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.