Projekt

Sommarhusträdgård
på Österlen

Privatkund

Beskrivning

    Uppdrag

  • Formgivning

  • Växtförslag

  • Projektledning

  • Växtbeställning

  • Plantering

Vintern 2008 behövde ett sommarhus på Österlen nya avloppsrör och en ny avloppsbrunn. Hela tomten grävdes upp och kvar blev bara huset och en platt jordig yta. Samtidigt var tiden mogen att låta göra om trädgården i en stil som bättre passade den vita skånelängan. Ägarna hade länge längtat efter en gammeldags cottageträdgård i engelsk stil med buxbomsparterrer, rosor och lavendel. Nu kunde deras drömmar äntligen förverkligas.

För att underlätta anläggningsprocessen gjordes en detaljerad trädgårdsritning med såväl material- som växtförslag. Anläggningen påbörjades i april 2009 och planteringen skedde sedan succesivt under två års tid. Trädgården i Peppinge var ett av våra första trädgårdsdesignprojekt och kanske också det som ligger oss  varmast om hjärtat. Därför finns projektet kvar här under referenser, som en påminnelse om var allting tog sin början.

 

Trädgårdsdesigner, cottageträdgård
1/18

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.