Projekt

Innergård i Malmö

Företagskund

2017

Trädgårdsarkitekt, rund sittplats

Beskrivning

    Uppdrag

  • Formgivning

  • Projektledning

  • Växtbeställning

  • Plantering

  • Skötselplanering

Under vintern 2017 formgav Länsmansgården Design en atriumgård åt ett företag i Malmö. Önskemålen för gården var atriumgrönska och plats för umgänge för såväl kunder som för personalen på företaget. Alldeles nyligen hade företaget flyttat till nya lokaler och nu skulle de ha en invigning för att visa upp sig för nya och gamla kunder. Detta innebar att såväl anläggning som plantering hade en snäv tidsram i projektet.

Detta året hade vi tur och tjälen gick ur jorden tidigt vilket underlättade anläggningen. Då atriumgården låg inne i byggnaden fick anläggningsteamet lyfta in sina maskiner och efter detta avlöpte arbetet fantastiskt. Nästa bekymmer var att hinna få fram växterna till atriumgården i tid men som alltid med goda affärskontakter löste även detta sig på ett alldeles utmärkt sätt.

Två veckor innan invigningen planterades atriumgården och efter det har den lilla trädgården växt till sig i snabb takt. Idag går det inte att känna igen atriumgården mot hur den såg ut tidigare.

Trädgårdsarkitekt, rund sittplats
1/14

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.