Karolina Brising

Karolina Brising

Jag som driver Länsmansgården Design heter Karolina Brising och är utbildad Trädgårdsingenjör vid SLU i Alnarp. Med mig i bagaget har jag också en kandidatexamen i landskapsplanering, en lärarexamen, samt kunskaper i textilformgivning och måleri. Ända sedan jag var riktigt liten har växter spelat en avgörande roll i mitt liv därför har jag också med åren samlat på mig breda kunskaper inom växtkomposition, växt- och ståndortslära samt trädgårdsarkitektur. Idag bor och verkar jag på Länsmansgården i Dalby och det är också här som min passion för färg och form blommar ut i full skala.

På Instagram under namnet @karolinalansmansgarden kan du följa mig och mitt designföretag. Med bilder från den framväxande trädgården på Länsmansgården och andra trädgårdsdesignprojekt visar jag här den trädgårdsdesign som ligger mig varmast om hjärtat. Gå gärna in i mitt bildarkiv för att låta dig inspireras och upptäcka mer om mig och min formgivning.

Har du frågor eller funderingar om trädgård så tveka inte att höra av dig till mig. Frågan är alltid fri och för mig finns det inget roligare än att kunna vara dig behjälplig.

”Man skulle nog kunna kalla mig en sann design- och växtnörd…i alla fall om du frågar min familj.”