Om trädgårdsbelysning

Med en vacker och funktionell belysning från In-light hjälper jag dig att skapa stämningar och lugn i din trädgård. På vintern kan du njuta av din trädgård inifrån tack vare ljusets hjälp och på sommaren stanna kvar ute i den upplysta sommarnatten. Med rätt belysning kan du se vad du vill se i din trädgård: ett vackert träd, en fin damm eller kanske både och? Dessutom visar undersökningar att trädgårdsbelysning ger en ökad säkerhet och minskar risken för inbrott.

Idag finna det ett stort och brett utbud av armaturer på marknaden vilket ibland kan vara förvirrande. Därför hjälper jag dig att hitta rätt belysning för dig och din trädgård. Länsmansgården Design säljer också In-light (LED outdoor lighting).

Trädgårdsbelysning

Belysningsplanering

Länsmansgården Design hjälper dig med belysningsplanering för din trädgård. Med rätt trädgårdsbelysning och rätt placering av ljusarmaturerna skapas trivsel och stämning i ditt gröna rum.

Jag inleder belysningsplaneringen med ett besök hos dig i din trädgård och tittar då på befintlig ljussättning och hur denna kan kompletteras. Efter detta möte sammanställer jag en skalenlig ritning med förslag på utplacering av armaturer. Jag ger även förslag på vilka armaturer som kan sitta på respektive ställe i din trädgård.

Mötet hos dig tar ca 1 timme. Materialet skickas sedan till dig via e-post.

Pris från 9 500 kr inkl. moms

Belysning från inlite.
Trädgårdsbelysning